skip to Main Content

Kvalme, hvor sidder nålene?

Nålene, der behandler kvalme i graviditeten, kan sidde forskellige steder. Alt efter typen af kvalme og om du kaster op, vælger jeg forskellige steder at sætte nålene. Denne lille film viser dig hvor de typisk sidder.

Kvalme – der er næsten ikke noget værre. Det er invaliderende og opslidende. I starten er der måske ikke så mange der ved, at du er gravid og derfor er der ikke så mange du kan dele med, at du har det dårligt. Alle kroppe reagerer forskelligt på behandling med zoneterapi og akupunktur, og de fleste oplever en lettelse af symptomerne efter en dag eller to.

Når du begynder at få det bedre, skal du huske, at det er til dig. Bedringen er til dig. Det er ikke til støvsugning og arbejde, sociale arrangementer og planlægning. Giv slip. Du skal stadig lægge dig ned og hvile ind i mellem og uddelegere opgaverne til andre. Når du får det bedre, er du ikke nødvendigvis tilbage ved dit normale overskud, derfor skal du tage det roligt og give dig selv tid.

Sørg for at spise det, du kan få indenbords. Nogle dage er det ærter, andre dage er det pomfritter. Det er helt ok. Det skal nok rette sig, når du får det bedre og du kan komme tilbage til en mere balanceret kost. Men indtil da, spis det du kan få ned.

Husk væske. Gerne vand med citron, det hjælper din fordøjelse, tilfører mineraler og hjælper med at genoprette balancen.

Back To Top