skip to Main Content

Speciale i Fertilitet

Graviditet & Barnløshed

Speciale i fertilitet, graviditet og barnløshed. Med ro, indsigt og omsorg, små fif og 25 års erfaring som behandler, giver jeg dig den individuelle behandling du har brug for, uanset om du er i fertilitetsbehandling eller prøver at blive gravid selv.
Graviditet er belastende for kroppen og der er ingen grund til, at du skal gå og lide. Har du kvalme, bækkensmerter eller hovedpine, så lad mig forsøge at lindre det.
Du kan starte modning til fødsel fra 36. graviditetsuge, og er du ængstelig for at gå over tid og skulle sættes i gang, så kan vi forsøge igangsættelse efter din termin.

Jeg er uddannet akupunktør og zoneterapeut og har undervist i zoneterapi siden 1996, først  hos Naturmedicinsk Kursuscenter og siden hos AtWork. Jeg er Registreret Alternativ Behandler, RAB, det betyder at du har mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen ”Danmark” og bruge din sundhedsforsikring.
Mit speciale er at behandle barnløshed med akupunktur og zoneterapi, både hos dem der prøver selv og dem der i fertilitetsbehandling.

Speciale i fertilitet, graviditet og barnløshed.

Det er mit speciale og store interesse at arbejde med fertilitet, graviditet og barnløshed inden for akupunktur og zoneterapi.

Min eksamen i zoneterapi tog jeg fra Naturmedicinsk Kursuscenter i december 1995. I april 1996 startede jeg mit firma, og åbnede klinik senere samme år. I sommeren 1996 startede jeg undervisningen af mit første hold zoneterapi-elever.

Jeg har arbejdet som behandler siden 1994, kun afbrudt af barselsorlov og er nu hos Family ZooØsterbro.

Min 3-årige uddannelse i akupunktur har jeg taget på Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin og Akupunktur. I marts 2001 blev jeg færdig som akupunktør. Derudover tog jeg overbygning i gynækologi og obstetrik for akupunktører ved læge og akupunktør Elsebeth Lægaard i 2004.

Jeg deltager i efteruddannelseskurser, bl.a. akupunktur, gynækologi, fertilitet og fødselslære og holder selv efteruddannelseskurser i mit speciale for zoneterapeuter.

Udover at være akupunktør og zoneterapeut blev jeg uddannet massør i 1994, og ansigtszoneterapeut i 2001.

Jeg er født i 1965, mor til Bjørn fra 2000 og “papmor” til Frederik og Kristoffer fra 1989 og 1991.

Kjærligst Lone.

Akupunktør og zoneterapeut Lone Simonsen.

Kære kære Lone. Da jeg cyklede fra dig, var det med den dejligste fred i hjertet,  og veerne blev bare bedre og bedre gennem en Irma-tur og en tur i legetøjsforretning for at finde en storebrorgave.

Baby syntes det var spændende at stå lidt afgledet med hovedet, så jeg var 7 cm åben, -længe!

Men da vandet blev taget gik der kun to veer, og så fik jeg pressetrang og tog selv imod en svømmende viking i badekarret i stuen, kl. lidt over ni. Tak tak for dig.

Kh Inge Wemmelund. Jordemoderstuderende.

 

Jeg fik barn sent i mit liv. I den sårbare proces hvor nye tanker pludselig melder sig ‘hvad nu hvis jeg ikke kan’ – ‘er det normalt at få det sådan’ var Lone min faste klippe.

Osende af moderlighed, føler jeg, at hendes væsen har påvirket min egen moderlighed og tilsammen med hendes behandlinger modnet mig på flere planer. Lones fagligt brede værktøjspalette, giver en fornemmelse af, at lige meget hvad jeg kommer med – kvalme, ængstelighed, træthed, vand i kroppen… så ved hun hvor og hvordan hun skal sætte ind. Dét er tryghed – i hvert fald for mig.

Lone, det er et rum hvor jeg kan være helt mig selv.

Louise Breyen, mor til Herman.

 

 

Kære Lone

 Jeg gik over tid i min første graviditet og fik en tid til igangsættelse på hospitalet.

Jeg var ikke meget for at skulle sættes i gang medicinsk, fordi jeg ønskede et så naturligt fødselsforløb som muligt uden unødvendige medicinske indgreb- og heldigvis fik jeg en tid hos dig til igangsættende zoneterapi og akupunktur.
Jeg fik behandling mandag og torsdag – og torsdag aften gik fødslen i gang!
På barselsgangen sendte jeg dig en taknemmelig tanke; min søn var kommet til verden med et startskud af behandlingerne med nåle og tryk –en helt naturlig hjælp til min krop til selv at begynde fødslen.
Så her under min anden graviditet har jeg igen haft glæde af din behandling; denne gang i et længerevarende modningsforløb.
Igen gik jeg et godt stykke over tid og var lidt nervøs for, om jeg nu også kunne undgå igangsættende medicin denne gang – jeg ville gerne føde hjemme, og det kan man ikke ved igangsatte fødsler.
Men formiddagen efter den sidste behandling gik fødslen i gang, og endte med at blive den perfekte hjemmefødsel, jeg havde drømt om.
Min datter kom til verden på gulvet i vores soveværelse – og jeg sender dig atter en meget taknemmelig tanke.
Tak for de gode og virkningsfulde behandlinger; jeg håber, at mange gravide vil finde vej til dig.
Kærlig hilsen Maja Halberg

 

Back To Top