skip to Main Content

Yoga

“mens vi længes”

– for stressede sind og kroppe

Yoga til jer der længes efter en graviditet og er stressede over det.

I alle de år jeg har behandlet kvinder og mænd der gerne ville have børn, er der én ting der har været et gennemgående tema, – det er stress.
Alle, der har taget test efter test og fået et negativt svar hver gang, ved hvor opslidende det er, ved hvor meget energi det kræver for at komme ovenpå igen, for slet ikke at tale om dem hvor det lykkes, men hvor fosteret mistes igen.
Derfor har jeg lavet yoga-workshops til dig, og jer, der har brug for redskaber til at få trukket vejret og komme ned i kroppen.

Min yoga-workshop tager udgangspunkt i behovet for ro.

Når kroppen er træt og vi er pressede og måske fulde af sorg, er ro ofte det der får os “hjem”. Vejen ind til den følelse er ikke altid rar, når vi kan mærke uroen og mest har lyst til at løbe væk. Men den kan være nødvendig, for at vide hvad det er, vi gerne vil finde ro i.
Hvordan det føles at være “hjemme” er individuelt og ofte ordløst. Derfor foregår mine workshops i tavshed, kun med de instruktioner fra mig der er nødvendige, for at vi alle kan lave vejrtrækningsøvelser og yogastillingerne sammen.

For at disse yoga-workshops ikke bliver endnu en ting der skal presses ind i hverdagen mellem job, scanninger, lægesamtaler, ægudtagninger og livet i øvrigt, ligger de en dag i weekenden.
De foregår i tavshed og du kan komme til så mange du vil, blive inspireret til hjemmeøvelser, men de er helt uforpligtende mens du er her. Du skal ikke forholde dig til andres historier eller præsentere din egen. Du skal kun være hos dig selv og din partner, hvis I kommer sammen.
Jeg vil gerne have dig ned i kroppen og hvile. Så snart vi taler og forholder os til andre og os selv med ord, ryger de fleste af os op i hovedet og er mest dér.
Men for at du kan finde roen i kroppen og åndedrættet, skal vi slukke for ordene.

De yogaøvelser vi laver, arbejder med fertiliteten. De er valgt for at styrke dit bækken, for at have en god kontakt til underlivet og for at lede din opmærksomhed hen på, om du har spændinger der ville være gode at slippe.

Mine yogaworkshops starter i foråret, vil foregå i København og der kommer pris og datoer snarest.

Back To Top