skip to Main Content

Akupunktur

&

 Zoneterapi

Ønsker du at blive gravid med akupunktur og zoneterapi ved barnløshed

Har du svært ved at blive gravid og er du måske i fertilitetsbehandling?
Lider du af kvalme, forstoppelse, bækkensmerter eller andet i graviditeten?
Overvejer du igangsættelse af fødslen?

Ønsker du at blive gravid med akupunktur og zoneterapi ved barnløshed. Det er en naturlig hjælp til din fertilitet når du ønsker graviditet eller er gravid.

Mit speciale er at lave behandlinger med akupunktur og zoneterapi til gravide, kvinder der ønsker graviditet samt spædbørn med kolik.
Jeg har 25 års erfaring som behandler, og hos mig har du mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen ”Danmark”.

Ring gerne og få mere information om akupunktur og zoneterapi, hvis du har svært ved at blive gravid, har kvalme, ondt i bækkenet eller gerne vil have behandling til din baby. Kolik kan, i de fleste tilfælde, bedres med zoneterapi i løbet af 3 behandlinger.

Alle behandlinger bliver tilrettelagt, så de passer til dig og din situation.
Du er altid velkommen til at sende mig en sms, også i weekenden på tlf. 28 80 18 27

Kjærligst Lone Simonsen

Mine behandlinger

Fertilitet

En graviditet kan, for nogle par, være udfordrende at opnå, og ufrivillig barnløshed kan være en belastende tilstand at være i. Akupunktur og zoneterapi stimulerer din fertilitet både i forbindelse med naturlig befrugtning og som supplement til fertilitetsbehandling som fx inseminering og IVF.

Kroppen bliver ofte påvirket af stress under fertilitetsbehandling, hvilket akupunktur og zoneterapi kan afhjælpe og medvirke til at give ro og balance i kroppen. Flere studier viser, at det gavner evnen og chancen for graviditet, når en kvinde får akupunktur i forbindelse med hormonbehandling

Hvis du ønsker at starte i behandling hos mig, er det essentielt at jeg får et godt indblik i din situation. Derfor skriver jeg en journal som jeg opdaterer, hver gang du kommer til behandling. Som udgangspunkt vil det være relevant at kende din sygehistorie, både hvad angår din cyklus og eventuelle andre problemer. Jeg vil gerne vide om du har aborteret eller har haft hyppige aborter. Behandlingen følger din cyklus og støtter op om dit forsøg på at blive gravid og eventuelle fertilitetsbehandling. Er du i tvivl om, hvornår du skal starte i behandling med akupunktur og zoneterapi, så ring til mig.

Derudover har jeg mange klienter, både kvinder og mænd, der kommer til akupunktur og zoneterapi, for at fokusere på sundhed før undfangelse og graviditet, selvom der ikke er nogen umiddelbare problematikker.

Vi kan have en forventning om, at det er nemt at blive gravid, at det er en selvfølge og naturlig del af det at ønske at blive gravid. Desværre forholder det sig ikke altid sådan, selvom ønsket er dybt og inderligt.

Hvis du har svært ved at blive gravid og ønsker min hjælp, er det mit speciale at hjælpe kvinder og mænd til en bedre fertilitet, uanset om I prøver selv, eller er i fertilitetsbehandling.

 

Graviditet

I din graviditet kan akupunktur og zoneterapi hjælpe dig, hvis du har ubehag som kvalme, træthed, forstoppelse, hovedpine, bækken- og lændesmerter eller andet. Behandlingerne virker desuden forebyggende og afslappende, hvilket både vil være til gavn for dig og dit barn. Akupunkturen og zoneterapiens afspændende og energigivende virkning vil give dig en oplevelse af større ro, og et bedre velbefindende gennem hele graviditeten.

Har du aborteret, måske haft gentagne aborter og din cyklus ikke er faldet på plads, så kan din krop styrkes og hjælpes tilbage til en bedre balance.

 

Modning til fødsel og igangsættelse af fødsel

Skal du snart føde kan jeg være med til at “modne” dig. Det vil sige, at dit væv lettere kan give sig, og at du og din krop bliver bedre til den udfordring, en fødsel kan være. Modningen med akupunktur og zoneterapi starter ca. 4 uger før termin. Vi kan tale om fødestillinger, åndedræts-teknik og visualisering, som et supplement til den almindelige fødselsforberedelse. Er du gået over din termin, og din jordemoder siger god for det, kan vi sammen forsøge en igangsætning med zoneterapi og akupunktur. En igangsætning af fødslen med zoneterapi og akupunktur kan være et godt alternativ til en medicinsk igangsætning.

Amning, nybagt mor og nybagt familie

Som nybagt mor ved du, at der stilles store krav til din krop og din sjæl. Uanset hvor godt din graviditet og fødsel gik, kan amning, for lidt søvn og en helt ny rolle som mor, gøre det svært at lande på benene igen og finde sig selv. Amning kan kræve sin kvinde og kan være en kilde til bekymring. I vores iver efter at gøre det så godt som muligt for den lille baby, glemmer vi nemt, at vi selv har brug for ekstra omsorg. Zoneterapi og akupunktur, kostråd og omsorg kan være med til at gøre det lidt nemmere.

 

Baby der møvler og græder, kolik?

Nogle spædbørn er født med et “umodent tarmsystem”. Det er tit det, der giver anledning til mavesmerter, kolik og skrige-ture. Din baby behandles blidt med zoneterapi, gerne mens du ammer, og vi kan snakke om gode råd mod kolik, luft i maven og andre små fif. Jeg vil også gerne høre hvordan din graviditet og fødsel gik, og hvordan I trives som ny familie med de omvæltninger der følger med. Jeg er meget opmærksom på om din baby har skævheder i nakke, ryg eller bækken. Er det tilfældet og du ønsker at få nogen til at se på det, så har jeg gode kolleger der kan netop det.

De fleste spædbørn får 3 behandlinger med zoneterapi.

 

Hvad er akupunktur, og hvordan foregår det.

Når der gives akupunktur, sættes der nåle i kroppen der skal styre og regulere vores energi. Nålene bliver sat i punkter i meridianerne, så det er muligt at nå, netop det enkelte punkts evne for at regulere Qi. Nålene kan sidde lokalt hvor der f.eks. er smerte, eller længere væk for at afbalancere.

Ved en behandling med akupunktur, diagnosticeres din Qi-tilstand ud fra et grundigt interview. Derefter sættes nåle i udvalgte punkter for at regulere og styrke Qi. Det kan være over hele kroppen, på ryggen, benene eller arme og hænder. Nålene sidder i huden ca. 15 minutter. Præcis hvordan der skal behandles med akupunktur, er lidt forskelligt fra klient til klient, alle har deres specielle behov. Alle får behandling med akupunktur, alt efter hvor i cyklus, fertilitetsforløb eller graviditet man er. Hvis du er utryg ved nålene, skal du sige det, nålene skal sættes med respekt for hvordan du har det med at få akupunktur.

Du vil kunne mærke at nålen bliver sat, den er jo spids, herefter skal du kunne fornemme en summen, en tyngde eller energi der strømmer. Når nålen først sidder i, må det ikke gøre ondt, du må gerne kunne mærke at den arbejder, summer eller lidt kulde/ varme der strømmer. Men du skal kunne hvile og slappe af, i den tid du ligger og får akupunktur. Efter behandlingen kan du være lidt træt, og det er vigtigt at du lytter til kroppens signaler, så du får mest ud af behandlingen. Gå lidt tidligere i seng, tag evt. et varmt fodbad først.

 

Hvad er zoneterapi, og hvordan foregår det.

Zoneterapi er en behandlingsform, der via fødderne arbejder med alle dele af kroppen, både organer og nervesystem, kredsløb og hormonsystemet. Under fødderne har vi et refleks-system, der afspejler hele vores krop og ved at give zoneterapi på zonerne, stimuleres de respektive områder i kroppen. Hvis vi har lidelser, ubehag og ubalancer i kroppen, kan zoneterapi være med til at genoprette og afbalancere kroppen. Ved zoneterapi vil vi gerne opnå en naturlig balance der er til gavn for den enkelte. For at opnå den bedste og dybeste gennemstrømning af energi bruger de fleste zoneterapeuter både zoneterapi og tryk på akupunkturpunkter i behandlingerne.

Ved en behandling med zoneterapi ligger eller sidder du, så jeg kan behandle dig via dine fødder. Inden da har jeg skrevet en journal om dig, der er med til at belyse hvilke ubalancer der skal behandles. I journalen skriver jeg hvad du behandles for og hvor du er i din cyklus, graviditet eller i fertilitetsbehandling. Det er altid vigtigt at du føler dig tryg og imødekommet. En behandling med zoneterapi må ikke gøre ondt. Du må gerne kunne mærke at der bliver arbejdet med dine fødder, og der kan være zoner der er meget ømme, men du skal kunne trække vejret normalt og slappe af i kroppen medens du får zoneterapi. Derfor skal vi sammen finde den hårdhed der kan trykkes med. Zoneterapi virker afspændende, skaber en god jordforbindelse og forøger energien, så hvis du er bekymret eller har meget om ørene, er zoneterapi også en god behandlingsform. Efterfølgende kan du være træt og måske få lidt hovedpine. Drik lidt ekstra vand, gå evt. lidt tidligere i seng.

 

Ring eller send en sms til mig hvis du har spørgsmål. Tlf. 28801827

 

 

Back To Top