skip to Main Content

Fertilitet & Graviditet

– mit speciale

Om Lone Simonsen

Med ro, indsigt og omsorg, små fif og 25 års erfaring som behandler, giver jeg dig den individuelle behandling du har brug for, uanset om du er i fertilitetsbehandling eller prøver at blive gravid selv.
Graviditet er belastende for kroppen og der er ingen grund til, at du skal gå og lide. Har du kvalme, bækkensmerter eller hovedpine, så lad mig forsøge at lindre det.
Du kan starte modning til fødsel fra 36. graviditetsuge, og er du ængstelig for at gå over tid og skulle sættes i gang, så kan vi forsøge igangsættelse efter din termin.

Jeg er uddannet akupunktør og zoneterapeut og har undervist i zoneterapi siden 1996, først  hos Naturmedicinsk Kursuscenter og siden hos AtWork. Jeg er Registreret Alternativ Behandler, RAB, det betyder at du har mulighed for at få tilskud fra sygeforsikringen ”Danmark”.
Mit speciale er at behandle barnløshed med akupunktur og zoneterapi, både hos dem der prøver selv og dem der i fertilitetsbehandling.

Mit speciale og store interesse er at arbejde med fertilitet, graviditet og spædbørn.

Min eksamen i zoneterapi tog jeg fra Naturmedicinsk Kursuscenter i december 1995. I april 1996 startede jeg mit firma, og åbnede klinik senere samme år. I sommeren 1996 startede jeg undervisningen af mit første hold zoneterapi-elever.

Jeg har arbejdet som behandler siden 1994, kun afbrudt af barselsorlov og er nu hos Family ZooØsterbro og i Næstved hos Greenzone by Oppermann.

Min 3-årige uddannelse i akupunktur har jeg taget på Skolen for Traditionel Kinesisk Medicin og Akupunktur. I marts 2001 blev jeg færdig som akupunktør. Derudover tog jeg overbygning i gynækologi og obstetrik for akupunktører ved læge og akupunktør Elsebeth Lægaard i 2004.

Jeg deltager i efteruddannelseskurser, bl.a. akupunktur, gynækologi, fertilitet og fødselslære og holder selv efteruddannelseskurser i mit speciale for zoneterapeuter.

Udover at være akupunktør og zoneterapeut blev jeg uddannet massør i 1994, og ansigtszoneterapeut i 2001.

Jeg er født i 1965, mor til Bjørn fra 2000 og “papmor” til Frederik og Kristoffer fra 1989 og 1991.

Kjærligst Lone.

Akupunktør og zoneterapeut Lone Simonsen.

Back To Top